Hej,

här kommer lite information från styrelsen efter denna konstiga vår med Corona och en massa restriktioner.

 

Hoppas att alla varit friska och mår bra trots allt.

 

Pga restriktionerna kunde ingen av vårens aktiviteter genomföras. Våra styrelsemöten har också påverkats. Vi har haft bara två fysiska möten, däremellan har vi haft mejlkontakter.

 

Resan till Stockholm och föreställningen Mama Mia! The Party! ställdes in efter att myndigheternas reserestriktioner införts.

Biljetterna till föreställningen kunde avbokas och efter mycket diskussioner med Byberg & Nordin fick vi en kreditfaktura på hotellkostnaden.

En eloge till Anneth och Gunnar som arbetat för att vi inte skulle behöva betala biljetter, hotell eller buss för den inställda resan, vilket betyder att föreningen inte belastats med några kostnader för resan.

 

Styrelsen planerar ett medlemsmöte den 15 september på Pilgrimscenter i Selånger. Vid mötet skall arbetsgruppen för Teleseniorernas framtid redovisa sitt resultat.

 

Inför hösten så ser vi fram emot att det har lättats på restriktionerna, så att vi kan göra intressanta studiebesök och träffas under trevliga former.

 

Ett sedvanligt julbord har vi planerat in preliminärt den 3 december. Markera gärna datumet i era kalendrar. Vi återkommer med mer information under hösten.

 

Vi hoppas att alla kommer att få en riktigt skön sommar , får vara friska och får möjlighet att träffa släkt och vänner.

 

Styrelsen